LIVET

Hei! Her er en kort liten tekst jeg skrev for en stund siden. Håper du liker den.

 

Hver morgen når jeg våkner, ligger jeg mange minutter før jeg i det heletatt vurderer å stå opp. Jeg vil ikke, jeg orker egentlig ikke og skjønner ikke poenget med å måtte gå ut i verden. Den er mørk og det finnes ikke lys, ikke for meg. Jeg ser bare mørket, er midt inni tunnelen og aner ikke hvor lang den er. Det er sårt, jeg vet ikke hvor lenge jeg takler det. Ikke nok med at jeg har våknet et par ganger i løpet av natten og ikke fått sovet igjen. Trøtt og lei er jeg alltid. Sier til meg selv at jeg ikke orker mer, jeg lyver ikke når jeg sier det. Det er bare at jeg er for sta, og at føler at jeg må vise at jeg får til noe. Selv om jeg vet at jeg kommer knekke sammen når som helst, og bryte i gråt. Vil heller fremstå som hardt jobbende og god til den tid kommer. Ingen som aner hva jeg går igjennom og ingen som ser smerten jeg bærer. Det er sårt.  Det er ingen som ser de tunge tårene som fosser nedover mine kinn hver kveld og ingen som hører de høye skrikene mine.  

 Når jeg først har klart krabbe å meg opp, og fått til å slenge på meg noen klær. Ser det store speilet på meg. Vil ikke se inn det, men klarer ikke la være. Speilet snakker til meg, og forteller meg hvor stygg og verdiløs jeg er. Ikke bare det at det sier stygge ting men jeg tror på det. Eller for å være ærlig er det ikke noe jeg tror, jeg vet jeg er det. Vil bare ikke innrømme det ovenfor meg selv. Kan ikke være mislykket, vil ikke være det. Innerst inne vet jeg at ikke får til noe, alt går galt hele tiden. Alle andre kommenterer hva jeg gjør galt, hvorfor skal ikke jeg?  Jeg stirrer inn i speilet og ser alt jeg ikke liker. Alle urenhetene, kvisene, fettet på kroppen, de styggene lårene, krøllene og de forbaska fregnene. Tar frem sminken og prøver å få meg til se okey ut. Er ikke så lett, sminken legger seg ikke sånn jeg vil ha den. Øyenbryna har ikke rikig form og øyenvippene er for korte og har ikke nok volum.

4 kommentarer

Nora

28.03.2015 kl.11:39

Håper det ordner seg for deg så fort som mulig! :) Sender styrkeklem

psykisksykjente

29.03.2015 kl.13:09

Nora: tusen takk!

Sara

07.04.2015 kl.20:03

Du er en nydelig jente. Jeg ser at du har det hardt, men skal ikke skrive at du klarer det. For jeg vet at det er så jævlig irritetende at folk sier at du klarer det, bare vær sterk og sånn. For de folka skjønner ingenting hva du går gjennom, du har min sterkeste medfølelse. Jeg håper virkelig at du fortsetter og blogger. Liker den mye!

psykisksykjente

07.04.2015 kl.20:09

Sara: tusen takk for det skjønne deg! betyr mye!

Skriv en ny kommentar

psykisksykjente

psykisksykjente

15, Stavanger

Kategorier

Arkiv

hits