Gråtende i sengen

Jeg ligger der gråtende i sengen. Tårene triller nedover mine skinn og jeg ønsker så inderlig at noen viste at jeg lå her. Noen som brydde seg, og ville fortelle meg at jeg er god nok og at de er der for meg uansett hva. Men jeg vet innerst inne at ingen vet at jeg lå der og jeg vet at ingen bryr seg. Tanker om at jeg ikke verdt noe og at ingen er glad i meg. Jeg har ingen og følelsen av å være ensom er helt forferdelig. Føler meg udugelig og at jeg ikke får til noe. Følelsen av at det finnes ikke noe å se fram til og at det er ikke noe å leve for.

Tanker om at ingen hadde merket om jeg var borte og at ingen som hadde brydd seg. Tanker om at jeg ikke er flink og at jeg ikke får til noe. Jeg har ikke gode karakterer, jeg er ikke super fit og tynn, jeg er ikke super pen og har ikke drøssevis med venner. Jeg har nesten ingen og er så ensom.

6 kommentarer

velise

29.03.2015 kl.19:21

Uff så trist... :( <3

Lofoteneventyret

30.03.2015 kl.11:31

Jeg håper du har noen rundt deg som ser deg og forstår deg. Det er viktig at du prøver å ta tak i dette før du går for langt ned kjære deg. Har du ikke noe familie, venner, helsesøster som du kan snakke med? Jeg håper du kan finne nok styrke til å ta tak i det at du har det så tungt. Det kan bli bedre, selv om du kanskje ikke klarer å se det nå. Det er utfordrene å være ungdom, men jeg lover at det blir lettere etterhvert! Bare få hjelp, selv om det er utrolig vanskelig så er det kjempeviktig! Jeg skal heie på deg! =)

Lofoteneventyret

30.03.2015 kl.11:34

Hvis du synes det er vanskelig å utrykke hvordan du har det med ord, så kan du jo vise frem det du skriver her? Du er veldig flink til å skrive =)

psykisksykjente

30.03.2015 kl.15:01

Lofoteneventyret: tusen takk! Jeg går til psykolg en gang i uken, så jeg får profesjonell hjelp. Men likevel så er det ingen andre så vet noe..

Huldra

04.04.2015 kl.02:03

Av og til hjelper det å sett ord på følelser, bekrefte at følelsene er der, innrømme det for seg selv. Kan være veldig tungt å gå rundt uten at noen vet noe hvordan du har det, å føle at ingen forstår deg er ingen god følelse. Folk kan ha vanskelig for å forstå, men det er viktig å gi dem en sjanse til å prøve å forstå. Jeg er helt sikker på at du har mange rundt deg som bryr seg, men bare ikke vet at du trenger en som bryr seg. Jeg kjenner deg ikke, men jeg bryr meg allerede. Ikke gi opp, jeg vet du klarer det!

psykisksykjente

04.04.2015 kl.13:16

Huldra: tusen takk!

Skriv en ny kommentar

psykisksykjente

psykisksykjente

15, Stavanger

Kategorier

Arkiv

hits