Noen av grunnene til at jeg hater skolen

Du sier jeg ikke prøver, forteller meg meg at jeg må jobbe mer. Forteller meg at jeg ikke er bra nok. At jeg må gi en større innsats. Jeg får lyst til å skrike deg rett inn i øre og slå deg ned på stedet. For jeg prøver så jævlig hardt og jeg står på. Selvom det kanskje ikke virker sånn. Jeg står opp hver jævla dag og det er ikke lett. Jeg gråter meg i søvn hver kveld og hater å stå opp og sliter hver med det. Kommer på skolen trøtt og i dårlig humør og vil virkelig ikke være der men jeg dukker opp hver dag! Jeg prøver så godt jeg kan å følge med, og å fokusere. Jeg prøver så godt jeg kan og du driver å klager hull i hodet på meg.

Jeg sitter der med gråten i halsen og det er like før jeg knekker sammen men jeg vet at jeg bare må holde ut. Tankene flyr og jeg sliter med å følge med. Klarer ikke konsentrere meg, men jeg prøver så hardt. Jeg ser opp på tavlen og følger med når du snakker men det er ikke nok for deg. Du syns ikke jeg bidrar, jeg rekker ikke opp hånden og jeg får ikke gjort mange nok oppgaver i løpet av timen.

Du går rundt i klasserommet og sjekker om vi har gjort leksen. Jeg prøvde og jeg gjorde så lenge jeg orket. Men det er ikke nok. Du maser om at vi må jobbe med stoffet for at vi skal lære det og det hjelper ikke bare å sitte med oppgavene i 5 minutter. Jeg satt i 60 minutter på 2 oppgaver og klarte ikke fokusere. Mobilen var lagt bort og macen var ikke i samme rom. Men med en gang noe er vanskelig føler jeg at alt bare raser sammen og at jeg ikke får til noe så jeg stirrer i luften før jeg klarer å presse meg til å prøve en til.

7 kommentarer

HEISANN

02.04.2015 kl.15:01

Heisann

Jeg hadde det slik før, og jeg har ADD.

Kanskje du kan sjekke litt opp i det, og se om det er noe du kanskje også har?

Ønsker deg alt godt!

psykisksykjente

02.04.2015 kl.16:51

HEISANN: takk for tips. Jeg har lære og skrivevansker men tror ikke det er noe mer enn det, men kan være greit å sjekke det opp!

ThisIsTheRealTruth

05.04.2015 kl.13:27

hei.. jeg kjenner meg veldig igjen i disse følelsene.. beklager att du også har det sånn:/

stay strong <3

psykisksykjente

05.04.2015 kl.13:46

ThisIsTheRealTruth: takk for det! Veldig dumt du også opplever dette!

Synne

05.04.2015 kl.14:57

Du er en urolig sterk jente som virkelig kan være forbildet til mange

psykisksykjente

05.04.2015 kl.15:16

Synne: tusen takk Synne!

thedarklife

16.04.2015 kl.17:38

jeg hadde det sånn iløpet av ungdomsskolen, men når jeg startet på videregående ble alt så mye bedre. Jeg håper det ordner seg for deg også :)

psykisksykjente

16.04.2015 kl.22:12

thedarklife: takk! Bra det har blitt bedre for deg!

Skriv en ny kommentar

psykisksykjente

psykisksykjente

15, Stavanger

Kategorier

Arkiv

hits