Jeg gråt idag

Jeg gråt idag. For første gang foran psykolgen. Det var rart, og det kom en skikkelig rar og guffen følelse igjenom meg. Jeg liker ikke å vise at jeg er sårbar, og jeg hater meg selv for det. Jeg skulle være den sterke og den som tålte en støyt. Hvorfor må jeg være den som ligger å gråter på badegulvet og hater alt og alle? Hvorfor kan ikke jeg være den som gleder meg over livet og har det bra?

Jeg er så misunnelig på dere. Jeg vil også være glad og ikke grue meg til å våkne når jeg legger meg. Så minsunnlig på dere som bare er litt lei dere for at tv-serien deres kommer ikke før om en måned, og at gutten dere liker så på en annen jente. Jeg hater at jeg er trøtt og sliten og hater alt. Jeg hater meg selv for at jeg tenker så negavtivt, og for at jeg tillater stemmene i hodet å være der.

Jeg har ikke valgt å bli så negativ og trist, det bare skjedde. Og jeg kommer meg ikke ut, og jeg er så lei av å være fanget i dette hulet. Jeg vil ikke være her lenger. Om jeg ikke kommer meg ut snart, takler jeg ikke mer. Jeg hater å leve, og jeg hater å stå opp. Skolen er det verste stedet i verden å være og jeg takler ikke mer. Jeg har ikke noe glede i hverdagen, jeg har ikke noe som er på min side, og jeg har ingen. Jeg er så lei av å være alene og deprimert. Jeg vil ikke mer.

12 kommentarer

Sombier

08.04.2015 kl.20:23

<3 bra du fikk ut følesene dine da, selv om det var foran psykologen..

Lise Duun

08.04.2015 kl.20:46

Know the feeling. Når du bryter ut i gråt, og psykologen han/hun bare sitter der og ser på deg.. Utrolig ekkel følelse når du føler at du tåler alt og har 'et hjerte av stein', men så viser det seg at du er myk som en marshmallow. Merkelige greier det å være psykisk syk.

Nordnesjenta

08.04.2015 kl.20:51

Bra skrevet blogg. Håper en dag at alt blir lettere, Føler med deg, forsett og den være sterke jenta du e<3

storbymamma

08.04.2015 kl.21:25

Kjære søte deg. Dette var tungt å lese. Ingen (og spesielt en så ung jente som deg) skal ha det slikt. Det gjør meg vondt å lese ordene du skriver.

Du er i en alder der alle følelser er enten høyt eller lavt. Følelser er i sving og alt er så utrolig sterkt. Det er ikke sikkert alderen er grunnen til ditt mørke, og jeg er sikkert ikke den første som "skylder på det" og bruker det som en forklaring. For noen ganger er det rett og slett ingen forklaring..

Men kan nok være lurt og av og til tenke at du er ung, du har så mange år på å snu dette. Og ja det kan være det er noen tunge år forran deg. Men du vil likevel ha så utrolig mange gode igjen.

Du skriver du har ingen, jeg vil absolutt være der for deg. Ingen skal måtte være alene. Hverken fysisk eller med tankene sine.

Klemmer fra meg<3

psykisksykjente

08.04.2015 kl.21:48

Sombier: tusen takk!

psykisksykjente

08.04.2015 kl.21:48

Lise Duun: ja, jeg vet! Men tusen takk!

psykisksykjente

08.04.2015 kl.21:48

Nordnesjenta: tusen takk for det!

psykisksykjente

08.04.2015 kl.21:49

storbymamma: tusen takk for kloke og fine ord!

Caroline

09.04.2015 kl.15:55

Hei! Jeg leste hva du skrev og merker jeg blir trist. Ingen fortjener å ha det slik, og når sant skal si er det bare en positiv ting å kunne gråte. Vite at man faktisk har følelser, og det er ikke noe å skamme seg over. Man trenger ikke alltid være tøff, det er lov å være lei seg. Men håper og ønsker deg lykke til med å se fremover. Ikke la historien ødelegge fremtiden du har fremover. Fokuser på det positive, ikke negative. Selv om det er lettere sagt enn gjort!

Ønsker deg masse lykke til, stå på. Du er god!

Krizza Elisabeth

09.04.2015 kl.23:11

Det er alltid godt å få det ut, til og med for psykologen hjelper det å se følelsene litt utenpå. jeg gråter alt for lett og iblant syns jeg det nesten kan bli litt flaut over hvor mye jeg depper. Håper uansett at kvelden din er fin

psykisksykjente

10.04.2015 kl.12:27

Caroline: tusen takk! Betyr mye!

psykisksykjente

10.04.2015 kl.12:28

Krizza Elisabeth: tusen takk!!

Skriv en ny kommentar

psykisksykjente

psykisksykjente

15, Stavanger

Kategorier

Arkiv

hits