Frykt

Jeg ligger med angsten om å miste noen. Eller at alle bare skal forlate meg. Jeg ligger her med gråten i halsen og skjelver. Jeg får ikke sove. Er så mange folk som har kuttet kontakten og så mange som bare kutter meg ut. Jeg føler meg så dum. Jeg bare vet det er noe galt med meg, er jo ingen som liker meg.

Jeg føler meg som et romvesen. At uansett hvor jeg beveger meg passer jeg ikke inn og at ingen steder vil jeg trives. At jeg er fanget i et sted jeg ikke vil være og jeg hater å være her. Og jeg er så redd. Redd for mine egne tanker og livredd for andres tanker om meg. Redd for at alle vil snu ryggen, og redd for at folk skal dø. Er en i nær krets som døde for halvannet år siden og det påvirker meg ennå. Er så redd for at noen andre skal dø,og forlate meg.

Jeg føler alle som lever rundt meg blir påvirket av mine dårlige "vibs". At alle som er i kontakt med meg vil få en dårligere hverdag. Jeg føler på frykten på å påføre andre smerte. Mange rundt meg har opplevd kjipe ting den siste tida og jeg føler alt er min feil. At de blir straffet fordi de kjenner meg. Og at de haddd vært bedre uten meg.

8 kommentarer

Madeleine

15.04.2015 kl.23:53

så kjipe tanker da. kjipt å føle det sånn. gjør det selv innimellom. har skrevet ett innlegg på bloggen min i dag om hvordan man kan takle angst og depresjon, kanskje noe jeg har skrevet det kan fungere for deg? =) ha en god natt =)

psykisksykjente

16.04.2015 kl.00:00

Madeleine: takk! Skal sjekke innlegget ditt og bloggen din :-)

Groshverdag

16.04.2015 kl.11:30

Det Er så vondt å lese om hvordan du har det, jeg forstår deg for jeg sliter selv i perioder. Inderst inne er du sterk, ta frem styrken Og vis hvem du er. Bruk energi kun på de som bryr seg om deg, de som viser at de er glad i deg. Tenk ikke på hva andre tenker om deg, du kan ikke være andre enn deg på gode og dårlige dager:-))

Sender over en stor klem, så håper jeg at dagen din blir bra:-)
Hei,hei-du verdigfulle og unike jente:-)<3Jeg har nå lest gjennom innleggene dine,og jeg skjønner at du har det vanskelig i livet ditt for tiden.Det jeg vil si er at du er unik-for det finnes kun EN av akkurat DEG.Derfor må du prøve å finne ut hva som gjør deg glad og lykkelig.Kanskje du liker å synge eller tegne,eller ta bilder?Alle er flink til noe-og det gjelder også deg.Når du finner ut hva du virkelig liker å gjøre,så øker du livskvaliteten din masse.Og etter en stund,så vil du elske å gjøre det du virkelig liker:-)Jeg liker å ta bilder:-)I begynnelsen var jeg ikke så flink å ta bilder,men etter mye prøving og feiling,så er jeg ganske fornøyd med de bildene jeg tar nå.Når det gjelder tankene dine-så har jeg ett godt tips:Når en negativ tanke kommer,så la den gå-slik skyene på himmelen-så erstatter du den tanken med en god tanke.Feks:Kommer det en tanke som sier:jeg er stygg-så erstatter du den med-jeg er faktisk akkurat pen nok.Slik gjør du med alle de negative tankene.Når du har gjort dette en stund,så vil hjernen din til slutt gjøre dette automatisk.Og til slutt tenker hjernen din flere positive tanker,enn negative.Alle mennesker tenker både positive og negative tanker,men løsningen for ett godt liv-er å overse de negative tankene,og heller fokusere på de positive.Øvelse gjør mester er ett ordtak som heter,og jeg er sikker på at du klarer dette!!!:-)Du er jo bare 15 år,og har masse å oppleve i livet ditt.Da jeg var 15 år,så hadde jeg også dårlig selvtillit,og var veldig usikker på om jeg var god nok.Det tror jeg er ganske normalt når man er i den alderen.Dette kommer du til å klare-tro meg.Du har så mye du kan gjøre for å få fine dager.Vi er så heldige som bor i Norge-her er det ikke krig,vi har mat nok,og vi har en seng å sove i.Hva med å være takknemlig for de små tingene i hverdagen?Bare det å ta seg en varm dusj eller ett glass kaldt vann kan man være takknemlig for.Det er mange barn i andre land som ikke har det så godt som vi.Familien og søskene dine er dine beste venner-de vil støtte og elske deg for resten av ditt liv.Vær takknemlig for at du har friske foreldre og at du faktisk har søsken.Prøv å vær snill med de som er rundt deg,si noe positivt til noen hver dag-inkludert deg selv.Ikke la de negative tankene dine styre ditt liv-det er bare tanker-la de bare gå.....Hør fine sanger du liker,gå en tur i naturen,lag en matrett du liker,hjelp noen som trenger det-og du vil bli gladere og i bedre humør.Jeg ønsker deg alt godt fremover,og jeg heier på deg.Jeg er sikker på at du klarer dette.!!!:-))Mvh Beate.

atle lundhaug

16.04.2015 kl.13:22

Leste inleggene dine å synes du er ei tøff jente som tør skrive det du gjør. Forstår også at du er ung for med 3 døtre ( som nå er voksne) har jeg jo hørt mye av det samme før. Å blogge om det er et laaaang steg på veien mot noe bedre.

Å du ;) å være rund å god er ikke å være stygg.

psykisksykjente

16.04.2015 kl.14:59

Groshverdag: takk! Er ikke så lett, men jeg prøver!

psykisksykjente

16.04.2015 kl.15:00

atle lundhaug: takk for det! Jeg er ung, men er vanskelig for det. Jeg tenker selv at jeg er rund men er ikke egentlig rund..

psykisksykjente

16.04.2015 kl.15:01

Beates hjørne - livet, visdomsord, hverdagen, musikk: takk for det. Jeg prøver. Men er veldig vanskelig og jeg gjør så godt jeg kan..

Skriv en ny kommentar

psykisksykjente

psykisksykjente

15, Stavanger

Kategorier

Arkiv

hits