Jeg vil ikke

Jeg har ikke lyst til å ligge alene på rommet og gråte en fredagskveld. Jeg vil ikke være deprimert og ikke ha et ønske om å leve. Jeg har ikke lyst til å være alene hver helg, og aldri finne på noe. Jeg vil ikke sove etter skolen for jeg er så trøtt og ta meg selv i nakken for å orke å øve på prøve. Jeg har ikke lyst til å være alene og alltid være den som blir sett ned på. Alltid være jenta som er stygg og kjedelig. Jeg har ikke valgt at jeg har dårlig selvfølelse og hører stemmer som snakker stygt om meg. Jeg har ikke valgt dette selv. Jeg velger ikke at idag skal jeg ikke sove bra og idag kommer stemmene til å være ekstra frekke.

Jeg føler alle mener det er min feil, og at det er så enkelt å ordne opp. Bare smil så blir alt bra. Nei det gjør ikke det. Men jeg prøver, og jeg kjemper for å bli bedre. Kroppen og sinnet mitt blir sliten av det og det kan gjøre at jeg faller noen skritt tilbake..

Jeg prøver å tenke positivt, og jeg prøver å lage en grei dag. Men det er utrolig vanskelig. Jeg er så lei av alle som sier at jeg bare skal se på ting i perspektiv og sette pris på det jeg har. Det er ikke så lett, for det sitter dypere enn som så.

Jeg kunne ønske jeg var en jente som var blid. En jente som trivdes på skolen og hadde gode venner. Var fornøyd med seg selv. En jente som holdt på med noe hun elsket. En jente som alle likte. Jenta som var seg selv fult ut. En jente som var glad og hadde de vanlige tenåringsdramane.

9 kommentarer

Synne Fløttum Iversen

17.04.2015 kl.00:47

Du er veldig sterk og jeg tror det er mange som føler det på samme måte og kan kjenne seg igjen. Har man det tøft er det ikke så lett at man bare kan endre det, isåfall hadde man jo allerede gjort det? Jeg tror det er viktig å snakke om det istedenfor å late som om alt er perfekt! Keep going strong!!

mila

17.04.2015 kl.01:48

Magnge tusen klemmer til deg <3 Håper fredagen blir en bra dag! Det fortjener du!

Jeanette Marita

17.04.2015 kl.09:56

En ting er sikkert - folk som ikke har stått i det selv aner ikke hva det vil si å ha det slik. En MÅ få lov til å ta tida til hjelp - forhaster man seg blir man bare sykere.

Så, ta den tiden du trenger. Vit at du ikke er alene om å ha det sånn. Det er lys i enden av tunellen, det tar ofte bare litt tid før en ser det.

Jeg vet hva det er snakk om, og har selv skrevet litt om det. Jeg ser lyset i enden av tunellen, men veien ut er kronglete. Og, jeg vet det tar tid, men at det er mulig å bli frisk en gang i fremtiden.

Ønsker deg masse lykke til på veien mot et bedre liv :) Det er håp for fremtiden :)

psykisksykjente

17.04.2015 kl.11:20

Synne Fløttum Iversen: takk!

psykisksykjente

17.04.2015 kl.11:20

mila: tusen takk!!

psykisksykjente

17.04.2015 kl.11:21

Jeanette Marita: tusen takk! Betyr masse! Bra du har funnet lyset!

Cindy

18.04.2015 kl.16:45

Du er sterk! Stå på! <3

psykisksykjente

19.04.2015 kl.00:25

Cindy: tusentakk! <3

andreplass

19.04.2015 kl.12:42

Du kommer deg gjennom det! En dag vil sola skinne. Jeg lover.

Skriv en ny kommentar

psykisksykjente

psykisksykjente

15, Stavanger

Kategorier

Arkiv

hits