Rommet mitt

Jeg bare sitter her, og stirrer i veggen. Vet ikke hva jeg gjør, bare sitter her. Sitter her uten noen følelser og bare gråter. Alle tårene renner nedover kinnene mine, og jeg ønsker bare å forsvinne. Jeg orker ikke mer, kunne ønske jeg bare kunne fordufte. Jeg er så lei, og det eneste jeg gjør er å sove, spise og være trist. Jeg hater å leve, hva er det å leve for?  Kan noen fortelle meg det, for jeg skjønner det ikke. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg må opp hver dag og leve en hel dag til. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg må igjennom all denne smerten. Har jeg gjort noe galt? Det føles iallfall sånn. Det er så sårt å vite at jeg hater livet i en så ung alder, og at jeg ikke ønsker å leve. Men jeg har lyst til å leve men ikke på denne måten, og jeg takler snart ikke mer. Jeg er så lei av alt. Jeg kunne ønske alt bare var bra, da ville alt vært så mye enklere. 

5 kommentarer

inabellee

28.04.2015 kl.21:07

Hei du lillevenn, det går fint til slutt okay? Jeg lover deg! jeg har det på samme måte, men denne uken har det vært anneledes, kanskje det begynner å forandre seg, jeg vet ikke... Å hate livet sitt i en så ung alder er galskap jeg vet. Skal love at jeg føler akkuratt det samme som deg ca alltid.. Jeg håper alt går bra til slutt!! Og om du skulle trenge noen å prate med gjerne kontakt meg!

Jeg kjenner deg ikke, men vil at du skal vite at du kan stole på meg, og at jeg er her for deg. Husk at det kan ikke regne foralltid! Vær sterk <3

MieMarie

28.04.2015 kl.22:03

Lille venn.. <3 Det er ikke lett å ha slike tanker og følelser. Du burde være glad, lykkelig og glede deg over alt som venter på deg. Jeg får helt vondt inni meg når jeg leser innlegget ditt og mamma-hjertet mitt har bare lyst til å gi deg en klem og hjelpe deg opp og frem til lykken igjen <3 Du er mye sterkere enn du tror og en dag vil du se tilbake på dette og kjenne hvor sterk det har gjort deg <3 Du må holde motet oppe og vente.. ja, det er vanskelig, men det blir bedre, tro meg. Jeg har vært der du er.. Det koster MYE å komme seg opp, men jeg har troa på at du kommer til å klare det <3 Kommer til å følge med på bloggen din for å se at du har det bra fremover :) Stå på, du vakre lille skjønnhet, det er MASSE fint som venter deg i livet dit.. <3 Klem :)

mila

28.04.2015 kl.22:22

Jeg skjønner akkurat hva du mener... Det suger big time! Men en annen ting.... Det blir faktisk bedre! Det er supervanskelig og se det akkurat nå, men hvis du bare holder ut litt til så blir ting lysere:) Hvis du trenger noen å prate med så er det bare å sende meg en meld:) Masse masse klemmer til deg søte <3

psykisksykjente

29.04.2015 kl.09:09

inabellee: takk.. Jeg håper virkelig det.. <3

psykisksykjente

29.04.2015 kl.09:09

MieMarie: takk!! Jeg håper det, skal holde håpet oppe..! Takk for støtten <3

psykisksykjente

29.04.2015 kl.09:10

mila: takk!! Ja.., skal prøve.. Betyr veldig at du kommenterer!

Skriv en ny kommentar

psykisksykjente

psykisksykjente

15, Stavanger

Kategorier

Arkiv

hits