Kvalm

Jeg sitter og føler meg så kvalm. Føler meg skikkelig tung. Føler meg så dum. Er så mange andre som sliter mer enn meg og her sitter jeg å sutrer.

Tårene presser på men kan ikke gråte. Er i et rom fult med mennesker. Jeg bare føler meg teit, her sitter jeg å sutrer over hvor vanskelig jeg har det. Jeg vet at det er mange som sliter mer enn meg. Og jeg vet at jeg egentlig ikke burde tenke sånn, for jeg kan ha det vondt jeg også selv om andre også sliter. Det er greit å være lei, men jeg klarer ikke tenke sånn. Jeg bare vet at jeg burde være sterk og vært flinkere. Jeg vet at jeg er skikkelig udugelig Jeg går diskré ut av klasserommet og ned på toalettet. Jeg bare sitter der og gråter og føler meg skikkelig dum.

Én kommentar

MinSykdomMinSkam

29.04.2015 kl.12:12

Jeg har lest bloggen din og jeg forstår. Jeg forstår hvor ensom du er og hvor alene du føler deg.

Jeg har kanskje ikke noen særlig trøstende ord, men jeg forstår. Det du må vite er vår opplevelse av oss selv er subjektiv. Å sammenligne seg med andre gjør bare vondt verre.

Vi opplever sorg/depresjon/ensomhet på hver vår måte, men vi har lett for å si at noen andre sliter mer enn oss. Hvordan vet vi egentlig det? Hvordan kan min opplevelse være verre enn din.

Det er kun deg som sliter med deg selv og det oppleves like tungt som enn annen.

Jeg er ganske lik deg i tankemønster, og jeg tror noen ganger at jeg ikke bør "sutre"......

Husk det, din opplevelse er subjektiv og den er din. Ingen kan si til deg "ta deg sammen" eler slutt og "sutre" . Vi kan ikke "ta oss sammen" vi trenger hjelp til å overvinne vår sykdom.

Jeg er heldig nå, jeg har en god terapeut som hjelper meg, men fy f... det er vanskelig. Jeg håper du vil finne noen som kan gi deg den hjelpen du trenger og fortjener like mye som noen andre.

Lykke til og husk du er ikke alene, men heller ikke sammenlignbar med andre

psykisksykjente

29.04.2015 kl.22:20

MinSykdomMinSkam: takk! Betyr mye at du gidder å kommentere!

Skriv en ny kommentar

psykisksykjente

psykisksykjente

15, Stavanger

Kategorier

Arkiv

hits