Misforsått

Jeg føler meg misforstått. For jeg føler alle mener at jeg bare må se litt mer positivt på ting, være litt mer åpen. Og psykolgen forteller meg at jeg må prøve å slippe folk mer inn, og se om det er noen jeg kan være med. Men jeg vet at det ikke er. Jeg vet at jeg kjenner personene i klassen godt nok, til å vite at det ikke vil gå. Jeg snakker med dem i frimiunttene innimellom men stikker nesten alltid av en etter en. For de vil til noen mer intressante mennesker. Så står jeg der alene igjen. Jeg har kjent de fleste og vist hvem alle var siden barneskolen. Det er så vanskelig at han vil jeg skal bli kjent med noen jeg kjenner og slippe dem mer inn. For det 1 vil de ikke mer inn.

Det er vanskelig når han fokuserer på skole mest. Når det er så mange andre problemer også, det er ikke bare det jeg sliter med.

2 kommentarer

nagelsmaskin

09.05.2015 kl.01:19

Frasen "Du må bare tenke positivt!" blir relativt utslitt når man hører den for tusende gang.

- Å, og jeg som har vært deprimert i flere år, og så trengte jeg egentlig bare å tenke positivt!

Bjørnebærfabrikken

09.05.2015 kl.19:03

Jeg provoserer meg alltid relativt mye over psykologer, behandlere og mennesker generelt som mener at alt kommer til å løse seg om man får seg venner og følger opp skolen. Ja visst er det viktig, og ofte veldig verdifullt, men man kan jo ikke bare fokusere på det. Jeg har svært liten tro på at det hjelper å bare tenke positivt, men det kan jo hjelpe noen ganger med enkelte ting. Jeg håper noen ting ordner seg for deg, og jeg ønsker deg alt godt. :)

psykisksykjente

10.05.2015 kl.10:54

Bjørnebærfabrikken: ja.. Tusen takk! Det samme til deg! <3

Skriv en ny kommentar

psykisksykjente

psykisksykjente

15, Stavanger

Kategorier

Arkiv

hits