Pirket på

Er så lei av å alltid bli pirket på. " Du har ikke gjort det og det. Kan du ikke hjelpe til mer??" "Når du først gjør noe, kan du ikke gjøre det mer skikkelig??" " vi gjør så mye for deg, men du gidder ikke gjøre noe for oss" Slike kommentarer får jeg hele tiden. Og jeg føler meg bare som en stor byrde. At jeg ikke duger til noe, og de kjefter hele tiden. Forteller meg hvor dårlig jeg er til å hjelpe til og hvor dårlig jeg er på til å huske at jeg påvirker andre også. Jeg blir så sinna, for jeg hjelper til. Jeg gjør det jeg blir spurt om, og jeg klager av og til. Men jeg har ikke ork til å alltid gjøre det de ikke gidder å gjøre. Jeg får alltid de jobbene de er for late til å gjøre selv, og blir kjempe sure når jeg spør hvorfor jeg må gjøre det.

Jeg føler hele tiden at jeg bare er i veien for alle. At jeg bare gjør hverdagen vanskeligere for alle. For alle rundt meg maser om alt jeg må gjøre og om at jeg skal hjelpe til hele tiden. For siden mamma og pappa er slitne så skal liksom jeg gjøre alt de ikke gidder selv.

Én kommentar

- S

25.05.2015 kl.22:24

Jeg skjønner det så godt, har det slik selv... :( Man har liksom nok med å komme seg ut av senga. Sender deg varme tanker :) Klem

Skriv en ny kommentar

psykisksykjente

psykisksykjente

15, Agdenes

Kategorier

Arkiv

hits