Presentasjon

Fikk idag vite at jeg skal en engelskpresentasjon neste uke, og at jeg må levere manuset på mandag. Siden alle karakterene er satt, så trodde jeg at jeg ikke måtte gjøre noe mer. Hun sier at det er viktig med øvelse før muntlig eksamen om litt over en uke. Itilfelle vi kommer opp i engelsk. Sier det er bra øvelse for meg, men jeg blir ikke bedre av å ha en presentasjon. Jeg får alltid samme karakter og er alltid like stressa. Og jeg har bra karakterer så jeg skjønner ikke hvorfor jeg må stresse nå, når hun vet jeg hater det og er sliten og lei. Jeg har nok med at jeg skal lage en presentasjon når jeg kommer i muntlig. Det stresser meg utrolig masse, og jeg skjønner ikke hvorfor jeg må flere ting som skal stresse meg..

Jeg skjønner ikke hvordan jeg skal kunne klare å lage en presentasjon. Er så trøtt og sliten. Har ikke noe energi til å skrive og finne masse informasjon. Itilegg til at det er helg, og jeg ikke har lyst til å gjøre så mye. Jeg vil sove, og stenge meg inne på rommet og bare gjemme meg vekk. Jeg har ikke lyst til å sitte mange timer foran macen med den stygge presentasjonen. Jeg gruer meg allerede.

6 kommentarer

welta

29.05.2015 kl.21:07

Det går så bra så. Ikke tenk på det du

Bjørnebærfabrikken

29.05.2015 kl.21:35

<3

Jeg kjenner meg igjen i det. I tiende gav jeg bare blankt faen da jeg kom opp i engelsk muntlig, og møtte opp på eksamenen helt uforberedt. Fikk 4. Jeg får alltid 4.

Jeg håper du får litt energi fra en eller annen plass. (Du kan få litt av meg, jeg er i hundre og vil ut i verden, men er sperra inne.) :D

psykisksykjente

29.05.2015 kl.22:22

welta: takk..

psykisksykjente

29.05.2015 kl.22:25

Bjørnebærfabrikken: tusen takk! Ja, kan godt ta litt av den. Skal prøve fange litt energi av deg, haha.

Bare meg

30.05.2015 kl.18:46

Det kommer til å gå helt fint, du er flink! Jeg sender deg en støttende klem <3

psykisksykjente

02.06.2015 kl.22:49

Bare meg: tusen takk! Du er god!!

Skriv en ny kommentar

hits