Tom

Jeg klarer ikke gråte. Sitter bare å stirrer i veggen. Føler meg så tom. Har en uggen og ufyselig følesle igjennom hele kroppen. Magen knyter seg som en ball, og jeg vil bare sove. Vekk fra alt, og bare forsvinne. Jeg er så lei av å ligge alene i sengen halve dagen og at alle dager er like kjipe. Jeg husker ikke sist gang jeg lo, eller smilte på ekte. Husker ikke sist gang jeg var glad.

Jeg klarer ikke se det positivet i å leve, og det er så vanskelig når alld rundt deg sier alt du burde være glad for. Det er ikke sånn det funker og jeg prøver å se lyst på det, men er lettere sagt enn gjort. Det er ikke bare det at jeg ikke ser noe positivt, men jeg føler at jeg vet at det ikke er det. Det har vært sånn lenge, og jeg har ikke noe. Jeg har ikke et liv. Jeg lever ikke, jeg overlever. Hverdagen min er å komme igjennom en dag til, og det krever så masse.

3 kommentarer

- S

03.06.2015 kl.21:23

"Jeg lever ikke, jeg overlever."

Det sier alt. ABSOULUTT ALT.

Jeg er her for deg uansett hva, hvis du ønsker å snakke eller noe. I mellomtiden sender jeg deg en varm klem <3 Du er sterkere enn du tror.

psykisksykjente

03.06.2015 kl.22:42

- S: jeg vet. Er rart hvor mye en setning kan si. Tusen takk, betyr veldig mye! Og det samme med deg, aldri glem det!!
Er ikke så sikker på det, menmen??

- S

05.06.2015 kl.14:03

Jeg er sikker på det. :)

Skriv en ny kommentar

hits