Ingen gråt

Jeg bare ligger her og har lyst å gråte. Jeg gjør det ikke, for det går ikke. Får det ikke til. Jeg har ikke grått på lenge, og gråter lite. Jeg får ikke ut følelsene. Dem bare samler seg opp til en stor ball.

Det er som om en mørk skygge henger over meg og holder meg nede. Jeg har ikke lyst til å gjøre noen ting og kommer meg så vidt opp av sengen. Jeg må kjempe meg igjennom dagene og jeg er utslitt på kvelden. Jeg får ikke sove selv om jeg er trøtt. Jeg er for full av tanker og følelser. Jeg skal prøve å sove nå, men kommer nok ikke til å sovne på en stund.

3 kommentarer

Tittntei

14.06.2015 kl.23:50

Jeg vet ikke hva det er som samler seg opp, men et råd, gi f. i alle andre. Tenk på hva du vil i livet, lag et mål og fokuser på det!

OpenSceptic

14.06.2015 kl.23:59

Hei du! har du noen gang prøvd ut diverse selvhjelps teknikker? F.eks TRE kan anbefales for å kvitte seg med negative følelser og tanker: http://www.youtube.com/watch?v=bPFbXdSGSkc

TRE nevner jeg, fordi det er den mest kraftfulle teknikken jeg noen gang har vært borti. Man kan laste ned boka av David Berceli og gjøre øvelsene som står der. Ellers i forhold til søvn så pleier det ofte å hjelpe å gå igjennom dagen din mentalt, og på den måten frigjør du mer plass/krefter til hjernen å bruke på andre ting du vil prosessere :) Andre triks som er kjent for å hjelpe er å skrive dagbok, tegne og pusle faktisk for å sortere tankene. lykke til! :)

Bare meg

16.06.2015 kl.00:40

God natt <3 jeg føler med deg. Du er sterk og skal overvinne hva søren det er som plager deg. Masse klemmer

Skriv en ny kommentar

hits