Hei, lenge siden sist

Utrolig lenge siden sist. Har savnet å skrive, men har vært deilig å prøve ikke tenke så masse. Har vært ute å reist. Trodde det skulle være utrolig deilig å komme meg vekk. Men har vært et ork. Mamma og pappa ville finne på masse og ville hele tiden farte rundt, og skapte dårlig stemning når jeg sa jeg ikke orket å være med. Jeg er utrolig sliten, og gruer meg masse til vgs. Jeg har også hatt sterk soleksem, vært matforgiftet(hadde en utrolig fæl flytur hjem syk) og hatt mye problemer med øyet mitt pga allergi. Jeg er så lei av å bli kjeftet på, om å hjelpe til mer. For alt jeg gjør er feil og for alt jeg ikke gjør. Mamma skal hele tiden påpeke alt jeg gjør feil, og jeg blir så sliten av det. Og pappa gjør det samme, og de klager hele tiden.

Stemmen hennes vokser, og blir sterkere hele tiden. Forteller meg hvor stygg og feit jeg er. Kommenter alt jeg gjør og skal alltid dra meg ned, og skal alltid være frekk. Forteller meg om hvor verdiløs og talentløs jeg er, og at jeg kommer til å mislykkes på vgs, og at jeg helt sikkert kommer til å bli mobbet der også. Stemmen i hodet blir bare høyere å høyere..

De siste dagene har gått til soving. Jeg ser filmer til langt på natt, og sover lenge. Har ikke energi til å finne på noe og ser ikke vitsen i å gå ut. Ser ikke gleden i frisk luft og se ansikt. Har bare lyst å fordufte, ser ikke noe glede. Jeg bare ligger her, og drukner i mine egne sorger.

2 kommentarer

Sara

06.08.2015 kl.04:14

Hei:)

Så trist å høre at du sliter, jeg håper du kommer deg opp, og får tilbake selvtilliten.

Hvorfor skal en jente som deg bli mobbet? Du virker jo ut som en flott jente! Jeg ønsker deg alt godt og lykke til på skolen.

psykisksykjente

07.08.2015 kl.18:18

Sara: <3

Skriv en ny kommentar

hits