Selvmordstanker..

Jeg tråkker over en gule streken. Ser utover, og kjenner lysten krype over meg. Tar meg selv i nakken for å tenke sånn. Ser ned på togskinnene og har lyst å hoppe når toget kommer. Er så lei av all smerten, er så lei av livet. Jeg står her, og stirrer ut i luften. Prøver å kjenne at jeg lever, men jeg bare puster. Det er ikke noe liv i meg, jeg er ikke levende. Kroppen min bare puster.

Jeg tar meg selv i nakken og tar noen skritt tilbake. Tårene triller nedover kinnet mitt, og jeg forter meg å fjerne dem så ingen rundt meg skal se dem. Jeg står der helt gråtkvalt, og det er likefør jeg detter sammen og bare gråter. Jeg kjemper for å holde meg sammen, og ikke gråte. Prøver å bare fokusere og ikke tenke. Toget kommer kjørende og jeg må lime bena fast i bakken for å ikke gjøre noe dumt.

Når jeg setter meg på toget, og sitter helt alene i rommet klarer jeg ikke mer. Tårene presser på, og jeg sitter der helt alene med alle tankene mine. Jeg ser inspektøren komme i det fjerne. Jeg tørker meg fort, og retter meg opp i ryggen, og kjemper for å ta meg sammen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits