Mørket fanger meg

Det er noe helt utrolig vakkert over det å ligge gråtende i senga med vondt i hele kroppen. For når jeg bare går rundt å føler på en stor tomhet og ikke noen følelser er det så vanskelig. Ingenting betyr noe og det eneste jeg vil er å sove, og bare drukne bort.

Mens når man gråter og hele kroppen verker kommer følelsene frem og de kommer ut. Det blir en slags befrielse og det er trygt. For det er det jeg er vandt med og jeg klamrer meg fast til det, for jeg er så redd for alt annet. Det eneste jeg føler jeg kjenner, er mørket. Det er det eneste jeg kjenner, og det er det som alltid har vært der. Igjennom barneskolen, ungdomskolen og nå videregående har mørket alltid vært med min side. Det har aldri vært de vakre og lyse dagene, og de er skremmende for hver gang de var kommet, har mørket kommet tilbake sterkere enn noen sinne. Men jeg hater det like mye som jeg liker det. At jeg ligger flere timer midt på natten og gråter, fordi jeg er svak som bryter sammen.

Jeg er ikke redd for mørket, for jeg kjenner til det. Jeg vet hvordan det behandler meg og hvordan det er. Det er derfor jeg liker det, mens med en gang lyset treffer meg blir jeg like satt ut, for det er uvant og det er så uforutsigbart at jeg blir kvalm. Jeg liker det ikke. Jeg kunne ønske at døden ikke var det enste som surrer rundt i hodet mitt, at kalorier var min værste fiende og at tallet på vekta skulle være så forbanna viktig. For alt i alt, har ikke det en dritt å bety. For jeg vet at, uansett hvor tynn eller hvor pen jeg hadde vært ville jeg ikke vært fornøyd. Det er alltid noe som kan være bedre og som kunne vært finere.

For uansett hvor vakkert det er ute, må filteret mitt ned. For uansett hvor lenge jeg ser og studerer og kjemper for å holde øynene åpne, hjelper det ikke. For uansett hvor jeg ser eller hvor jeg snur meg er mørket det eneste jeg ser. Mørke henger som en sky over meg.

3 kommentarer

S

22.03.2016 kl.12:02

Masse klemmer ❤ håper det blir bedre snart, det fortjener du

psykisksykjente

22.03.2016 kl.17:33

S: <3 takk gode deg

mila

23.03.2016 kl.10:45

Tenker på deg <3 og sender deg mange klemmer! Håper sommeren kan gjøre ting litt bedre^^

Skriv en ny kommentar

hits